Lastig weg te leggen.
Steve Cavanagh studeerde rechten en praktiseerde na zijn studie civiel recht. Hoewel alle delen op zich zelf staan, is deze auteur bijzonder bekend om zijn serie met Eddie Flynn, advocaat en voormalig oplichter.
Daniel Miller heeft veertien mensen vermoord, zowel vrouwen als mannen. Het ging hem niet enkel om het moorden, hij liet zijn slachtoffers ook op een bijzonder ijzingwekkende wijze achter. Daniel is ondertussen geruime tijd spoorloos verdwenen. Momenteel staat zijn vrouw Carrie, terecht als zijn handlanger. Eddie Flynn en zijn team zijn er steevast van overtuigd, dat Carrie onschuldig is net zoals ze beweert, en het is aan hen om de jury hiervan te overtuigen.
Hij heeft zich lang verschuilt, maar nu zijn vrouw een levenslange gevangenisstraf staat te wachten, zal hij doen waar hij goed in is om zijn Carrie te beschermen.
En de geduchte moordenaar Daniel Miller alias De Zandman is terug!
Nog geen één boek heb ik overgeslagen in de Flynn reeks, en nog steeds geniet ik er met volle teugen van. Wat een verhaal weer dit. Vanaf de eerste letters zit je onmiddellijk in het verhaal, en al vrij vlug op het puntje van je stoel van de spanning. Het heeft dan ook niet lang geduurd voor ik het boek uit had. De hoofdstukken zijn om beurt gewijd aan een verschillend persoon, zo leer je ieder personage goed kennen en blijft de geladenheid in het verhaal steeds stijgen. De korte hoofdstukken, de toegankelijke schrijfstijl en het beperkt aantal personages, en niet te vergeten de spanning, maakt samen dat het super lastig is het boek weg te leggen. Hij slaagt er in het plot verborgen te houden tot het aller laatste, en je dan nog verstomd te laten staan. Misschien heb jij net zoals ik spijt wanneer het boek uit is, ik had nog uren kunnen doorgaan met Flynn.