Spanning, romantiek en passie.
Karen Rose is een wereldberoemde schrijfster, is er om bekend dat haar boeken zich in reeksen afspelen in verschillende steden. Haar verhalen hebben de nodige spanning, en passie. Ze maalt er ook niet om, om gevoelige punten aan te snijden in haar boeken, zoals nu mensenhandel en kinderporno.
Kate Coppola heeft net met haar team een netwerk van mensenhandel kunnen opdoeken, en collega Decker Davenport kunnen redden van zijn dood. Wanneer blijkt dat er ook tieners worden gedwongen tot webcamseks, trommelt Kate een deel collega’s op, om dit tot op de bodem te onderzoeken en stop te zetten. Echter hoe dieper ze graven, hoe meer doden er vallen. Het blijkt dat wie hier ook achter zit, al zijn sporen uitschakelt, letterlijk en figuurlijk.
Karen Rose haar boeken zijn steeds forse boeken, met een eerder klein letter type. Dus je hebt er wel wat leesvoer aan. Net als dit boek leest het bijzonder vlot, met spanning en een vleugje romantiek en passie op het juiste moment. Wat me net zoals eerder reeds is opgevallen, is het aantal personages dat ze laat meedraaien. Pff soms raak je de draad wel even kwijt in het ingewikkelde relatieschema, met al die neven, nichten, vriendjes en verloofdes. Nu dit even ter zijde heb ik wel genoten van het boek, je moet er even doorheen kunnen kijken. Prachtig vind ik het, dat ze gevoelige onderwerpen durft aan te halen in haar boeken.
“Op het spel” is eigenlijk origineel uitgekomen in 2018, en is nu herdrukt, gelijk met een nieuwe cover.
Met dank aan Uitgeverij De Fontein voor het recensie exemplaar.