Explosief verhaal.

Kristel Kristel
4 mrt 2023

Edinburgh heeft te kampen met verschrikkelijke, subliem uitgekiende en doordachte bomaanslagen. Deze aanslagen hebben een bijzondere dreiging, en zijn niet alleen bedoeld om te doden, maar ook om op een opmerkelijke en ijzingwekkende manier de aandacht te trekken. Ava en Luc kunnen het tempo niet bijhouden, om een volgende dreiging te voorkomen, maar zetten alles op alles om de dader te vinden. Maar eerst moeten ze uitzoeken wie of wat eigenlijk het doel is van deze terreur. En de realiteit is explosiever dan je denkt.

Ava Turner en Luc Callanach zijn ondertussen toe aan hun zevende opdracht samen. Net zoals de vorige boeken van deze auteur, laten ze je niet zonder verbazing achter. Het leest bijzonder vlot, éénerzijds heeft de constante spanning hier mee te maken en anderzijds is het ook vlot geschreven en blijven de hoofdpersonges je boeien. De geladenheid is verbazing wekkend, en de gebeurtenissen onbeschrijfelijk, hoe komt ze toch op deze ideeën? Om nog maar het slot niet te vernoemen, de schrijfster lukt er bijzonder goed in om je op niet één, maar op meerdere verkeerde benen te zetten. In ieder geval ik ben grote fan. Het boek zou zeker als stand alone kunnen gelezen worden, maar je mist een verdraaid goede serie wanneer je vorige boeken laat liggen. Op naar deel acht !

Meer recensies van Kristel