mysterieus vliegtuig verhaal;-)
Vanaf de LAX luchthaven vertrekt vlucht 582 naar Sydney. Je volgt een aantal bemanningsleden en passagiers. Vanuit hun ogen, zie je wat er na het opstijgen allemaal gebeurt. In eerste instantie lijkt het een vlucht als alle andere te worden. Totdat ze hevige turbulentie te verduren krijgen. Daarna wordt het snel duidelijk dat er iets is verandert. De sfeer verandert en de meeste systemen in het vliegtuig vallen uit. Daarna gebeuren er echt hele enge en vreemde dingen. Mensen gaan dingen zien. Dingen die er onmogelijk kunnen zijn! Stewardess Sharlene voelt zelfs een aanwezigheid. Maar ze ziet hem niet. Het gaat van kwader tot erger. Het dreigt uit te lopen in een crash. Er is iets aan boord van het vliegtuig. Zal ‘het’de passagiers laten gaan of niet? En wat is de bestemming van het vliegtuig? Sharlene begint langzaamaan te begrijpen wat er aan de hand is. Het is voor de piloten een gevecht tegen de duisternis. Zullen ze dit gaan redden?
Deze 14 uur durende vlucht blijft je nog wel even bij. Iedereen heeft weleens dat gevoel, dat er iemand achter je staat…En je je dan omdraait…en er is niets????!!!! Dat gevoel geeft dit boek je!
Echt spannend en mysterieus, precies zoals je van Jack Lance gewend bent. Wat de titel betreft, die is echt goed gekozen. Ik had het pas op het eind door;-)Een echte aanrader met vlotte, niet te lange hoofdstukken…..Als je nog blij in een vliegtuig zou stappen, dan denk je er na het het lezen van dit boek, nog een keer over na. Heerlijk boek! 4 sterren****