Spannend van begin tot eind
Dit boek bestaat uit drie delen.
In het eerste deel volgen we Kim. Kim wil op zoek naar zichzelf en besluit naar Thailand te gaan. Ze bereidt alles in het geheim voor en zorgt dat haar vriend, Marius niets in de garen heeft. In Thailand leert ze nieuwe mensen kennen, maar er is ook een seriemoordenaar. Kruist ze zijn pad?
In het tweede deel volgen we Lona die net moeder is geworden van Coco. Zij heeft een gruwelijk geheim waar ze mee moet leren leven. Daarnaast moet ze ook nog in haar moederrol groeien. Haar partner is soms meer een last dan een hulp. Ook komt ze een oude jeugdliefde tegen.
In het derde deel komen de delen bij elkaar. Weten we dan eindelijk wie de seriemoordenaar is? En kan deze gestopt worden?
Dit boek werd me aangeraden en ik heb er écht geen spijt van, dat ik het gelezen heb. Ik heb genoten van begin tot eind. Je leeft mee met de hoofdpersonen. Maar ook de laatste minuten van de slachtoffers worden zo beschreven dat ik het voor me zag.
Dit was mijn eerste kennismaking met Marleen Hartog. Maar haar schrijfstijl past bij mij, ik ga zeker nog iets van haar lezen