Spannend locked room-mysterie!
'Waarom we logen' is het derde boek voor de online leesclub van World of Thrillers. Ik dacht eerlijk gezegd eerst dat dit een wat rare keuze is, aangezien dit boek deel 12 in de reeks is. Gelukkig weet Karin Slaughter de vaste personages voldoende duiding te geven zodat het niet echt opvalt dat er al aardig wat boeken aan voorafgegaan zijn.
Will Trent en Sara Linton zijn eindelijk getrouwd en Will verrast Sara met een huwelijksreis naar de McAlpine Family Lodge, diep in de bergen. Het ziet eruit als een verstopt paradijs: gezellige huisjes, een meer, wandelpaden, ... maar schijn bedriegt. De dochter van de familie wordt al snel vermoord teruggevonden, nadat ze gedreigd had om enkele familiegeheimen naar buiten te brengen. Het is sterker dan henzelf dus Will en Sara proberen de waarheid te achterhalen. Maar hoe doe je dat, als iedereen tegen je liegt?
Dit verhaal start sterk en valt meteen met de deur in huis.
Ik hou wel van een vorm van locked room-mysterie. Je bent 99% zeker dat de dader tussen de aanwezigen zit. Het is leuk dat je door de auteur telkens op het verkeerde been gezet wordt.
De cover is origineel gemaakt, met een wapen als onderdeel van de vlinder. Ik vind de kleuren heel mooi staan. De vlinder vind ik minder leuk (brrr, vlinders).
Ik heb zeer genoten van dit boek en als Slaughter nog eens zoiets schrijft, zal ik het zeker lezen! Ik vraag me nu wel af of ik de andere boeken is de reeks ook 'los' kan lezen.
Heel erg bedankt aan World of Thrillers en Harper Collins voor het leesexemplaar in ruil voor een eerlijke review.
#WaaromWeLogen #KarinSlaughter #ThisIsWhyWeLied #Thriller #Boekreview #WorldOfThrillers #HarperCollins #WorldOfThrillersLeesclub