Indrukwekkend
Bert Dijkstra heeft met ‘John van den Heuvel. Een lustrum lang extreme beveiliging’ een indrukwekkend boek geschreven dat een bijzonder kijkje geeft in het leven van John van den Heuvel.
Niet alleen lezen we hoe deze extreme beveiliging er zo ongeveer uit ziet, maar vooral lezen ze we ook hoe dit het dagelijks leven van John (en ook zijn gezin uiteraard) beïnvloed.
Zomaar even een rondje hardlopen of ergens een hapje eten zit er niet in.
Wat op mij de meeste indruk heeft gemaakt is de bijna altijd positieve kijk van John en de steun van zijn gezin.
Hij buigt niet voor de zware misdaad, ook niet als er een prijs op zijn hoofd staat.
Het blijven uitvoeren van zijn werk is belangrijk voor hem en dat siert hem enorm.
Ik waardeerde John en zijn werk altijd al, maar door dit boek eigenlijk alleen nog maar meer!
Zomaar even een rondje hardlopen of ergens een hapje eten zit er niet in.