Een nieuw heerlijk liefdesverhaal!
Skylar denkt dat ze alles heeft. Totdat haar huidige vriend haar zomaar aan de kant schuift. Skylar komt er achter dat hij al tijden niet eerlijk tegen haar is. Aangezien ze samen wonen, blijft ze met lege handen achter en vertrekt ze met haar weinige bezittingen naar haar moeder.
De band met haar moeder is niet de beste, maar haar moeder is het enige wat Skylar nog heeft.
Tegen haar zin in, maar zonder keus, trekt ze bij haar moeder, diens nieuwe gezin en zusje in.
Skylar moet zich zien aan te passen aan deze nieuwe situatie wil ze stappen vooruit kunnen maken. Maar de moeilijke band met haar moeder en diens partner maken het haar niet gemakkelijk.
En dan moet ze ook nog een hele zolderverdieping delen met Jesse, de oudste zoon.
Al snel komt Skylar erachter dat Jesse een grote indruk op haar maakt. Echter vanwege haar verleden en haar angsten, is de muur om haar heen immens groot en lijkt haar vertrouwen in anderen volledig te zijn verdwenen.
Is Jesse in staat haar muur steen voor steen af te breken? Of zijn de angsten van Skylar zodanig dat ze een leven alleen tegemoet gaat?
Met ‘Sprakeloos verliefd’ zet Emma Anna weer een super interessant verhaal neer, dat niet alleen het verhaal van ware liefde verteld, maar ook hele andere belangrijke onderwerpen aan de kaak stelt.
Emma Anna schuwt thema’s als rouw en verlies niet en laat ook zien wat het betekent om te leven met mentale problemen of een handicap.
Haar boeken zijn niet alleen pure liefdesverhalen, maar laten ook niet alledaagse situaties zien met daarbij problemen die je niet snel terug verwacht in feel good boeken.
De schrijfstijl was wederom weer vlot, dus je vliegt echt door het boek heen.
Emma Anna werkt in haar verhaal naar een geweldig plot toe en voegt hier en daar verrassingen toe aan het verhaal die je niet ziet aankomen. En die alles net even een beetje ingewikkelder maken.
Ook met ‘Sprakeloos verliefd’ heeft Emma Anna mij weer laten huilen en lachen, maar wederom ook weer met het schaamrood op mijn wangen laten zitten bij ongemakkelijke en hilarische situaties.
Personages
Skylar vond ik een interessant personage in dit boek en Emma Anna heeft veel aandacht besteed aan de verdieping rondom haar. De uitwerking is absoluut goed gedaan en dit is vooral te zien aan de grote ontwikkeling die zij doormaakt in dit verhaal.
Door de wijze van schijven groei je echt met haar mee.
Jesse is mijn favoriet. Meteen na zijn introductie werd ik verliefd op hem. Niet alleen vanwege de beschrijving van zijn uiterlijke kenmerken, maar vooral vanwege zijn prachtige persoonlijkheid. Hij heeft echt mijn hart verwarmd!
Wat ik heel mooi vond aan dit verhaal, was de samengestelde gezinssituatie. En vooral wat dit met zich mee bracht aan ingewikkeldheden en ook aan leuke dingen. Het maakt het verhaal uniek en anders dan anderen. Het was absoluut geweldig uitgewerkt en de eigen karakters van een ieder komen volledig tot hun recht.
Wel ben ik na het lezen van dit boek ontzettend benieuwd geworden naar het personage van David. Ik ben heel benieuwd geworden naar hoe zijn verhaal uiteindelijk zal aflopen!
Conclusie
Emma Anna doet het weer! Belangrijke thema’s verpakt in pure liefde!
Dit verhaal was weer hartverwarmend, goed geschreven en een rollercoaster aan emoties!
Ik heb er van genoten en ik dank Emma Anna dat ik weer een van de eersten mocht zijn die van dit verhaal mocht genieten!
De schrijfstijl was wederom weer vlot, dus je vliegt echt door het boek heen.
Personages
Door de wijze van schijven groei je echt met haar mee.
Conclusie
Emma Anna doet het weer! Belangrijke thema’s verpakt in pure liefde!