Advertentie

Georgie is de jongste dochter uit een familie met een groot renovatiebedrijf. Zij werkt als enige niet in het familiebedrijf, ze is clown op kinderfeestjes. Haar familie neemt haar nooit echt serieus en ze besluit het roer om te gooien: ze gaat haar werkzemheden uitbreiden tot een groter bedrijf en aan zichzelf werken. Hier hoort natuurlijk een man bij! Maar het is al jaren geleden dat ze een date had...... Georgie heeft nog altijd een zwak voor Travis Ford, een bekende honkbalspeler en de beste vriend van haar oudste broer. Stiekem was ze als jong meisje al verliefd op hem.

Georgie belsuit samen met haar zus en een vriendin een club op te richten om elkaar te steunen bij het behalen van hun eigen zeer verschillende doelen. Ze gaan zichzelf voorop stellen en laten anderen niet meer bepalen wat ze wel en niet moeten doen. Dat is in praktijk toch lastiger dan gedacht maar de dames maken vorderingen!!!

Travis keert na een blessure terug naar zijn geboorteplaats, het honkbal is verleden tijd. Dan maakt hij opnieuw kennis met de kleine Georgie.... Sinds wanneer is die zo groot geworden?!

Heerlijk boek om te lezen, vooral omdat alle karakters heel aansprekend zijn, Zelfs een man als Travis die vrouwen verslijt heeft al snel je sympatie omdat er zoveel meer speelt . Georgie is een heerlijk vrije twintiger die je zo in je gedachten voorbij ziet fladderen. Natuurlijk voel je al vanaf het begin aan hoe dit gaat aflopen maar dat geeft niets, het blijft een fijn verhaall!
Enig minpunt zijn de seksscenes die naar mijn idee iets te grof zijn en dat is jammer want dat heeft dit boek helemaal niet nodig.

De schrijfstijl is heel beeldend waardoor het verhaal leest alsof he teen film is, het kost geen enkele moeite je een voorstelling te maken van Travis en Georgie. Het zorgt ervoor dat je het verhaal in 1 x wilt uitlezen en regelmatig met een glimlach op je gezicht zit terwijl je dit doet!

Reacties op: ga er lekker voor zitten en lees!

21
De make-over - Tessa Bailey
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners