Jack en Grace lijken voor de buitenwereld het ideale echtpaar. Hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Het lijkt alsof alles bij hen perfect gaat. Mensen willen Grace graag beter leren kennen, alleen gaat dit moeilijk. Jack is namelijk altijd in haar buurt.

Grace neemt nooit zelf de telefoon op en alleen op visite komen doet ze ook al niet. Een slaapkamer in hun huis heeft zelfs tralies voor het raam. Waarom is dit? Is het huwelijk van Jack en Grace misschien toch niet zo perfect?

B.A. Paris heeft met “Achter gesloten deuren” een spannende thriller geschreven. De hoofdstukken wisselen af van heden naar verleden en weer terug. Hierdoor krijg je als lezer een beter beeld van de verstandhouding tussen Jack en Grace. Je merkt al vrij snel dat het allemaal niet zo mooi is als dat het in eerste instantie lijkt.
De relatie tussen het tweetal neemt steeds extremere vormen aan en je vraagt je af hoe dit gaat aflopen.

Het verhaal begint heel erg goed, alleen zwakt het na een tijdje wat af. Ook weet je na een tijd al redelijk goed welke kant dit opgaat en hierdoor is het voorspelbaar en niet meer zo spannend. Helaas geen plottwists in dit verhaal, alhoewel het allerlaatste stukje misschien toch als een kleine verrassing kan komen. Best jammer, aangezien het eerste gedeelte echt sterk was. Wel is de schrijfstijl enorm prettig van deze schrijfster, dus dat zijn wel weer pluspunten.

Reacties op: Viel beetje tegen...

3389
Achter gesloten deuren - B.A. Paris
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken