Avontuurlijke tijdreis

Wijna Pronk Wijna Pronk
5 mrt 2021

Ik heb De Rode Meeuw gelezen van M.G.Crow Martine Pauwels , als ebook via de Boeken toer, lezen en recenseren van boeken van onbekende schrijvers. van Attie Dotinga

Bahamas 2013

De 17 jarige Elizabeth is er van overtuigd dat het piratenschip ‘De rode meeuw een tijdsprong van 333 jaar heeft gemaakt .
Het kan zomaar opduiken .
De ervaring met een geest van een jonge boekanier maakt haar zekerder van haar zaak .
Niemand gelooft haar , tot het te laat !

De cover vind ik heel mooi met dat licht op de achtergrond en het schip op de voorgrond .

Het verhaal begint met Elizabeth en haar vriendin Cindy in het heden , dan ga je naar het verleden en zo wisselt het af tot alles samenkomt in het heden .

De verhaallijn is goed doordacht , en de personages worden goed beschreven zodat ze voor je gaan leven .
Ik ervaarde het verhaal als prettig en fantasievol , dat ik gestart was met lezen moest ik verder gaan .
Ik wilde weten hoe het iedereen verging .
De omgeving is ook beeldend beschreven zodat je makkelijk de beelden in je hoofd compleet zag .

Ik vind het ook mooi dat je een tijdsprong van 6 jaar verder maakt om te lezen hoe het iedereen verging .

Het boek bevat romantiek , spanning , magie ,en de nodige actie .
Dus een heerlijke combinatie voor mij .

Voor mijn gevoel kan er zo weer een vervolg komen te lezen aan het einde , maar dat weet ik niet .

Van mij krijgt het 5 sterren , ik heb erg genoten van het verhaal

Meer recensies van Wijna Pronk