Alfabet lezen met de E

op 12 maart 2021 door

Inmiddels zijn we alweer bij de letter E beland in ons alfabet lezen rubriek en kruipt de lente ook steeds dichterbij. De dagen worden alweer langer en ik kijk uit naar warmere dagen. Ik las Even tussen ons van Jane Fallon. Ik deel graag met jullie mijn leeservaring en geef jullie nog meer feelgoodtips die met de letter E beginnen.

- door Antoinette –

Over Even tussen ons

Holly en Roz zijn het perfecte team. Ze delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar als Holly haar droombaan aangeboden krijgt, lijkt het wel alsof Roz niet zo blij voor haar is als ze had verwacht. En opeens beginnen haar kleine dingen op te vallen die niet helemaal kloppen.

Hoeveel van Roz’ verhalen over haar picture perfect-leven is er eigenlijk echt waar? Wie is de échte Roz? En zijn Holly’s geheimen bij haar wel in goede handen…?

Wat vond ik ervan?

Even tussen ons zat in het Bookchoice pakket van afgelopen januari. Ik moet zeggen dat de cover mij niet echt trok, maar het boek paste mooi bij het alfabet lezen letter E. Ik las eerder al Even goede vrienden van Fallon, en gaf deze een gemiddelde beoordeling. Zou ik dit boek met meer plezier lezen?

In het begin moest ik wat wennen aan het verhaal. Het leest wat oppervlakkig en weinigzeggend. Ik had dan ook niet gelijk echt feeling met het verhaal, maar dit veranderde nadat ik doorkreeg waar de auteur met dit verhaal heen wilde.

Ik moet, doordat ik vrij sceptisch was over dit verhaal, wel zeggen dat ik het boek makkelijk weglegde, maar ook niet snel oppakte. Toen ik eenmaal doorkreeg waar de kern van het verhaal heen zou gaan, werd ik meer enthousiast en las ik het boek met meer plezier. Het is een boek over vriendschap, vertrouwen, eenzaamheid en doorzettingsvermogen. Fallon had de hoofdpersonages sterker uit kunnen werken, maar de verhaallijn, die leest als een soap, maakt een hoop goed.

Even tussen ons is uiteindelijk een heerlijke feelgood waar ik dus wel even in moest komen. De schrijfstijl is vlot en filmisch. Na het lezen heb je echt het idee dat je een soap gekeken hebt, alleen was dit in je levendige fantasie. 

6db643a788acfb05e1e82cab797084b5.png

Andere boektitels met een E

efc5367c187af46421842a550e684294.pnge4acb93843f9c535f9eda3afb087dd6d.pngd20f86a2c40a0a85203f0211b5540a7e.png74844bc47c1d5b21cf93dec7e8ff9f3d.png

Eerste liefdeEen liefde in de lente lees hier welke boeken van Katie Fforde in de meeleesmaand werden gelezen, Een Noorse winternacht lees hier de recensie van Marieke en lees hier wat onze volger Sanne ervan vond nadat zij het als tip voor de lezersestafettetip kreeg, Een nieuwe kans in Cockleberry Bay lees hier de recensie van Lizzie en hier wat Lizzie van de serie vond, Een nieuw begin, Enkeltje Ierland lees hier het interview dat wij met Charlotte de Monchy hadden in 2017, lees hier het buddyread verslag en lees hier de recensie van Sanne, Een nobel strevenElenaEen jaar single, Egotripper, En de minnaar is, Een serenade voor Gina, lees hier wat Helma van de trilogie vond, Een dapper besluit, Een tijd om nooit te vergeten lees hier het buddyreadverslag van Renate en Helma, lees hier het interview dat wij met Jennifer Robson hadden. lees hier de recensie van Helma en lees hier de recensie van Renate, Eline lees hier het verslag van onze volgers Amarins en Ideke voor de lezersbuddyread Even goede vrienden lees hier onze groepsread.

Als je meer informatie over de boeken wilt, klik dan op de titel en je wordt doorgelinkt naar de boekenpagina.

Ik ben heel benieuwd welke boeken uit dit lijstje je al gelezen hebt en welke je nog van plan bent om te lezen. Ken je nog meer feelgoodboeken die beginnen met de letter E? 

 Reacties op: Alfabet lezen met de E

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jane Fallon

Jane Fallon

Jane Fallon (1960) is televisieproducent en auteur. Ze woont samen met acteur Ri...

Gesponsorde boeken