Cyder- Alles voor ons

Amber Drenth 02 juni 2025
Je begint het boek met het laatste hoofdstuk van het vorige deel. Ik raad je aan om wel eerst het vorige deel te lezen voordat je aan deze begint omdat de verhalen elkaar opvolgen.
Ook in dit deel raakt Ivy weer in de problemen. Timmy blijkt eerder op vrije voeten te zijn omdat er fouten zijn gemaakt en hij zint op wraak. Maar wie is verantwoordelijk voor de fouten die er zijn gemaakt?
Ook met Jade gaat het niet goed. Ze is veel duizelig, heeft trek in zoete dingen en een enorme dorst, maar de dokter wuift het allemaal weg.

Als ik zeg dat Cindy op mijn lijstje staat van favoriete auteurs, dan overdrijf ik niet.
Eerder mocht ik al het eerste deel van de ‘Alles voor’ serie lezen, maar heb ik ook de fantasieverhalen verslonden. Ik heb genoten van alle boeken die ze tot nu toe geschreven heeft en ik hou het zeker in de gaten wanneer er nieuwe boeken gaan verschijnen.
Ik vind haar schrijfstijl echt heerlijk omdat ze je het verhaal in te trekken, of dat nu fantasy is of psychologische romans.

Dit verhaal wordt verteld vanuit meerdere pov’s net als het eerste deel. Zo wordt het verhaal van meerdere kanten belicht. Je voelt de angst die Jade heeft omdat haar dochter weer in de problemen zit en ze machteloos is, maar ook de angst en woede van Lucas is voelbaar.
Ivy daarentegen voelt zich sterk en doet alles in haar macht om de organisatie van binnenuit te onthullen. Dat ze er steeds verder ingetrokken wordt en uiteindelijk zichzelf begint te verliezen heeft ze niet door.

Dit is wederom een verhaal vol humor, maar ook vol heftige onderwerpen als mishandeling, drugs en (bijna) verkrachting.
‘Alles voor ons’ is een verhaal dat je laat lachen, maar ook tranen in je ogen bezorgt.
Dit deel is erg mooi afgesloten, maar ik vind het jammer dat het al voorbij is.
Als je nog geen boek van Cindy hebt gelezen, laat dit dat een teken zijn!

Meer recensies van Amber Drenth