Heerlijke onheilspellende, spannende thriller

Amber Drenth 10 september 2025
Door de spannende proloog zit je meteen in het verhaal. En de spannende vragen die het opwekt zorgen ervoor dat je door wil lezen. Ik heb het boek dan ook verslonden.
We maken kennis met Gina, moeder van twee kinderen en getrouwd met Matt. Na een brand in haar woning verblijft ze tijdelijk in het huis van Annie, die toch op reis is om dichter bij haarzelf te komen. Plots staat Mary op de stoep. Ze zegt dat ze de huishoudster is. Nadat ze het gecheckt heeft bij Annie en die aangegeven heeft dat alles akkoord is, zijn er geen beren meer op de weg. Totdat Mary ineens op de stoep staat met het verhaal dat ze nergens heen kan. Op goed vertrouwen neemt ze Mary en haar zoon Tyler in huis, maar dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren.

Het verhaal lees je vanuit zowel Gina als Mary en dit zorgt voor een heerlijke onheilspellende sfeer. Doordat ook de gedachten van Mary te lezen zijn kom je erachter hoe ze de twijfels van Gina wegneemt, dat ze liegt en dat ze iets groots van plan is. Ze wil namelijk ergens achter komen.
Ook lees je stukjes van vroeger. Annie, Laura, Gina en Sara waren namelijk eerst een vriendengroep van vier. Ze waren zulke dikke vriendinnen dat ze wel zussen leken. Ze maakten plannen voor de toekomst, maar helaas mocht dat voor eentje niet gebeuren.
Tot het einde heeft het boek mij in zijn greep gehouden. Hoewel je na een tijdje misschien bepaalde dingen door begint te hebben, heeft het mij ook zeker nog weten te verrassen.

‘Haar huishoudster’ is een heerlijke Onheilspellende, spannende thriller over een vrouw die wraak neemt.
Perfect voor jou indien je houdt van een thriller die je weet vast te houden tot het einde.

Meer recensies van Amber Drenth