Advertentie

dit boek heeft mij bijzonder verrast. ik verwachtte er namelijk niet zo heel veel van, hoewel het concept wel interessant leek. Zoe maakt een bankoverval mee en deze wil ze voorkomen. ze heeft een gave om de tijd terug te draaien en dit probeert ze, meerdere malen. kan dit nog goed komen?

het leest heel vlotjes, het was in een paar uurtjes uit en Zoe was heel herkenbaar. ze wilt het oplossen en schakelt hierbij de hulp in van een van de personen die ze net ontmoette in de bank, Daniel. ik vind hem zooo aardig. met elke terugspoeling kwam je meer over de situatie te weten. meer over zoe, meer over Daniel, meer over de dader. en hoewel hetzelfde moment telkens wordt teruggespoelt en toch anders is, verveeld het nooit.

het enigste waar ik me een beetje aan stoorde, was dat Zoe een beetje een crush krijgt op Daniel, omdat hij knap en aardig is. en dat snap ik helemaal, maar het leeftijdsverschil was 9 jaar ongeveer, wat dan toch wel heel raar is. en ook Daniel geeft mij de indruk van wederzijdse interesse. dat vond ik een beetje raar, maar enfin.

Ik vond alle versies zo intrigerend en het bleef spannend. zelf probeerde ik te raden wat kon gebeuren en telkens was het toch anders. ik raad het boek zeker aan voor iedereen als je even een paar uurtjes wilt lezen ;)

Reacties op: let's turn back the time.

50
23 minuten - Vivian Vande Velde
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker