Advertentie

dit is officieel mijn favoriete boek. er waren zo veel gevoelens in en het heeft me vaak overdonderd.
de personages en schrijfstijl waren magnifiek.
je kon alle gedachtes van de personages weten, wat zeer interessant was. zeer goed gebruik van gemaakt.

ik hou van luke. hij wordt zo sexy en slim beschreven. zijn manier van handelen is zo subtiel en overal is zo goed over nagedacht. hij heeft heel wat problemen gahd, maar bij zijn nieuwe familie voelt hij zich thuis. hij leert magie en gaat mee helpen stelen. hij wordt volwassen en wij leren hem helemaal kennen. hij kan ruw zijn, maar ook romantisch.
Roxanne is bijna hetzelfde als Luke, maar toch het tegenovergestelde op sommige vlakken. ze is soms harder dan hij en daarom zijn ze perfect voor elkaar. zij is de enigste die tegen hem durft ingaan. ook is ze slim en koppig. deze personages hebben heel veel inhoud.
ook Max en Lily heb ik in mijn hart gesloten. ze zijn zo lief en zorgen voor hun kinderen met al de liefde die ze hebben; zij zijn ook een topduo. ik moest bijna huilen bij het einde. Max was ook slim met al zijn wijze 'gratis' lessen. Hij lijkt veel op Luke, alleen ouder. zo krijg ik ook een idee hoe het verhaal verder kan gaan. Lily is the sweetest. ze zorgt voor Luke en Roxanne ook al zijn het niet haar wettelijke kinderen. ze ontdooit Luke op veel plekken.
Ook de vijand is goed geschreven. ook zijn gedachten komen we te weten. Sam wilt veel wraak en bijna lukt hem dit. toch zijn Luke en Roxanne slimmer :)

de Romantiek is on point. er zijn veel sex scenes die vol explosies zitten. ze hoorden echt bij het verhaal vol sensualiteit. en alles wat naar het hoogstepunt opbouwde. het langzame op de cruise. het verleiden. alles perfect. en dan, de Magie! de magie is zo mooi beschreven. we komen er langzaam in wanneer Luke voor het eerst Max en zijn magie ziet, tot wanneer hij zijn meesteract uitvoert. i love it. beter heb ik nergens gezien. en dan het stelen. ook dit was tot in de details uitgestippeld. brilliant gewoon. zelf zou ik er nooit op kunnen komen. er waren zoveel plottwist. wanneer ik dacht dat ze vastzaten in hun probleem en dan toch wisten alles op te lossen. de verschijning van mijn schat Nate. het einde (wow).

ik raad het zeker aan als je van romantiek houd, en magie, en veel spanning, want dit boek had alles en was fantastisch. een echt meesterwerk!

Reacties op: een beetje magie kan je leven veranderen

63
Geliefde illusie - Nora Roberts
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker