Terug naar huis
Sarah krijgt voor de verjaardag die ze vanwege ziekte eigenlijk niet mee zou kunnen maken van een vriendin een rondvlucht cadeau. Tussen Sarah en Will, de piloot, ontstaat direct een band. Wanneer haar weggelopen zoon vraagt om met Thanksgiving vraagt om naar haar ouderlijk huis te komen vraagt ze Will om haar te vliegen. Op het afgelegen eilandje leert ze meer over haar vader, haar zoon en Will. Hier blijkt dat niet alles is zoals het lijkt.
Wat een prachtig, ontroerend en hartverscheurend verhaal, tranen waren soms nog maar net te bedwingen. Vanaf de eerste bladzijde wordt je in het verhaal getrokken waarna ik het niet meer kon loslaten. De gemakkelijk lezende schrijfstijl maakte dat ik door het boek heen vloog terwijl ik romans vaak wat traag vind.
De omgeving die wordt beschreven is prachtig. Vooral de beschrijving van het eilandje voor de kust van Maine. Bij het lezen van de omschrijving maar ook de liefde die de eilandbewoners zelf hebben voor het eiland maakte dat ik hier graag naartoe zou willen.
De personages zijn allen goed neergezet. Iedereen heeft zijn eigen problemen waarmee die moet zien om te gaan. Hierdoor zijn er veel spanningen in de onderlinge relaties. Door de liefde die ze allen voor elkaar hebben is iedereen bereid om hieraan te werken, maakt niet uit hoe koppig sommige personages ook zijn.
Een absolute aanrader!