China rich girlfriend
Eindelijk gaan Rachel en Nick trouwen maar vlak voor de bruiloft is er een schokkende onthulling. Hierop volgt een trip naar Shanghai waar nog meer luxe is dan Rachel ooit heeft gezien.
Waar ik in het vorige deel heb genoten van de overdreven rijkdom vond ik het nu net te veel. Voor mijn gevoel werd er vooral geschreven over alle rijkdom, luxe en schrikbarende bedragen en was er veel minder een verhaallijn. Van mij mogen verhalen best onrealistisch zijn, hierin kan ik vaak heerlijk ontsnappen, maar dit was gewoon veel te veel van het goede.
Daarnaast had ik ook veel moeite met de vele personages. In het vorige deel waren er al veel maar hierin waren er nog meer. Veel van de oude bekenden kwamen ook bijna niet in dit deel voor wat ik erg jammer vond.
De kleine verhaallijn die er was vond ik wel interessant. Ik was wel geïnteresseerd hoe het zou aflopen en wat we zou gaan gebeuren. Wel vond ik het wat traag terwijl het einde juist heel snel ging. Hierbij kwamen ook ineens verhaallijnen samen wat ik totaal niet verwachtte en ook absoluut overbodig vond.
Ondanks de problemen die ik met dit deel heb wil ik wel weten hoe het verhaal verder verloopt. Er zijn verschillende personages die ik erg leuk vind en wil dan ook graag weten wat er met hun gebeurd en hoe zij zich verder ontwikkelen.