Vermist
Vermist van Willow Rose is het tweede deel van de serie Florida Crime.
Het eerste deel heb ik niet gelezen maar tijdens het lezen van dit tweede deel heb ik niet het idee dat ik bepaalde informatie heb gemist.
Ik vind de omslag niet de uitstraling en associatie van een thriller hebben, waarschijnlijk had ik het boek in de boekwinkel links laten liggen. Als je het boek wel in handen hebt zijn de quotes en de tekst op de achterflap veelbelovend!
Billie Ann Wilde is politierechercheur, moeder en onlangs uit de kast gekomen als lesbienne. Ze ligt in scheiding met haar man deze scheiding verloopt erg moeizaam. Hij vindt haar ongeschikt voor het ouderschap en eist het huis en het voogdijschap op. Naast haar zware baan moet ze hier dus ook nog mee dealen.
Op een drukbezocht strand wordt een koffer met gebroken botten van een vrouw gevonden en rechercheur Billie Ann Wilde wordt op de zaak gezet, terwijl ze ook al bezig is met de zoektocht naar de recent verdwenen Joanne.
Op het bagagelabel aan de koffer staat de naam van Billie Ann's beste vriendin geschreven.
Ze vermeld dit niet uit angst voor de geheimen uit haar eigen verleden.
Later wordt er ook nog een tweede koffer gevonden met Billie Ann haar eigen naam op het bagagelabel.
Prachtige thriller een boek dat je moeilijk kunt wegleggen en in een ruk wil uitlezen.
Verrassende wendingen een goede spanningsboog en je krijgt al lezende steeds meer puzzelstukjes van het geheel.
Het boek leest erg vlot mede door de schrijfstijl de korte hoofdstukken en de afwisselende perspectieven.
Het spannende einde maakt dat je zeker deel drie ook wil lezen.
Ik heb erg genoten van deze thriller en mijn eerste kennismaking met deze auteur en wil zeker meer boeken lezen van Willow Rose.
Ze vermeld dit niet uit angst voor de geheimen uit haar eigen verleden.
Het spannende einde maakt dat je zeker deel drie ook wil lezen.