het verlangen naar New York

Booksbyharma Booksbyharma
29 mrt 2024

Charlotte ( Charlie) is bezig met het afstuderen en heeft een stageplek nodig. Ze wil naar New York, maar her lukt haar niet 123 om een stageplek te vinden. Door iets bovennatuurlijks is het haar gelukt om bij de wall street journal een stageplek te krijgen. Ze is aan het daten met John. Maar die vervelende knappe baas Nicolas doet ook wat met haar.
Thuis in België gebeurt er ook veel er gebeurt iets met haar beste vriendin Merel en ook Michiel houdt iets voor haar verborgen.

Wat een heerlijk feelgood verhaal uit de hand van Sara Goossens. Het verhaal is opgedeeld in 4 delen, waardoor je een beeld krijgt hoe het met Charlie en haar leven is. Er gebeurt veel en als je begint kan je haast niet stoppen.
Sara heeft een fijne schrijfstijl en de hoofstukken zijn niet lang waardoor je als lezer door het verhaal heen zoeft.
Het is een feelgood verhaal waarbij je als lezer af vraagt hoe loopt dit af. Tot aan het einde blijf je als lezer afvragen hoe loopt dit af met Charlie en komt het ooit goed?
Het loopt goed af, anders is het geen feelgood, maar hoe wat en waar, dat zeg ik niet, dat zal je als lezer echt zelf mogen ervaren.

Als je van feelgood houdt waar ook vreemdgaan in voor komt is dit zeker een aanrader.
Ik heb genoten van dit verhaal en ik ben benieuwd waar Sara nog meer mee komt.
Dit was het eerste boek dat ik van Sara Goossens heb gelezen.

Graag wil ik de uitgeverij hartelijk bedanken voor het recensie exemplaar. Dit heeft geen invloed op mijn mening en die zal altijd eerlijk zijn.

Meer recensies van Booksbyharma