Advertentie

Nadat haar man bij een ongeval op de bouwplaats is overleden blijft Laura diep in de rouw achter met haar dochter Tilly, ze kan nog geen aanspraak maken op de levensverzekering omdat er eerst een onderzoek volgt naar de toedracht van het ongeluk. Ze staat er alleen voor, met haar ouders heeft ze geen contact meer sinds die haar op haar zeventiende de deur hebben gewezen. De relatie met haar zwager en schoonzus is ook stroef wegens een eerder voorval binnen het bouwbedrijf dat haar man met haar zwager runde.
Dan is daar Oak Leaf Organics, een gemeenschap die haar de helpende hand biedt en waar ze samen met haar dochter als familie wordt verwelkomd.

Het boek is geschreven in korte hoofdstukken met wisselende perspectieven, eerst vanuit Laura en Tilly en later ook vanuit Alex, de charismatische leider van de gemeenschap. Net als alle personages in dit boek worden ook deze personages niet uitgediept. De relaties tot elkaar vallen pas aan het eind op hun plaats maar hangen aan elkaar van toevalligheden.
Het onheilspellende gevoel laat je niet los, langzaam wordt de spanning opgebouwd naar een verrassend einde.

Reacties op: De familie

66
De familie - Louise Jensen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners