Een verhaal over bedrog, niet over liefde.
Pfff. Volgehouden tot in de helft. Deels in het Nederlands gelezen en deels in het Frans. (La plage d'Ostende helaas nog gekocht ook.)
Ik vraag me af waarom dit boek zo de hemel in wordt geprezen.
Het strand van Oostende komt er niet of nauwelijks in voor. 'Het strand van Oostende' is gewoon de naam van een schilderij dat Leopold heeft gemaakt.
Het boek is afstandelijk geschreven, met ontelbare beschrijvingen, en het gaat over bedrog, heel veel bedrog. Ik vind het hoofdpersonage zeer onsympathiek, ... en die man, die leer je eigenlijk helemaal niet kennen, zodat je geen idee hebt waarom zij zo smoorverliefd op hem is en blijft.
Ik vraag me af waarom dit boek zo de hemel in wordt geprezen.