Verbonden, een sterk debuut

fantasybooklover3 fantasybooklover3
29 mrt 2020

Recensie: Verbonden, geschreven door Suzanne Roelofs en uitgegeven bij uitgeverij Zilverbron.

Ik las hiervoor een ander boek die me helaas minder goed beviel dan ik had verwacht. Ik was bang om in een leesdip te komen, maar dat gebeurde niet dankzij dit boek. Ik miste het lezen van mijn favoriete genre bij mijn vorige boek, maar bij dit boek kwam dat helemaal goed!

Suzanne had een oproep geplaatst op haar story, omdat ze recensenten zocht voor haar debuut. Ik reageerde hierop en kreeg niet veel later te horen dat ik Verbonden mocht recenseren.

Ik werd gelijk in het boek getrokken door de sterke proloog. Eerst vond ik dat er veel informatie werd vrijgegeven, maar aan de andere kant maakte dat het lezen ook interessant doordat je meer weet dan de twee hoofdpersonen. Het boek wordt verteld vanuit twee perspectieven: dat van Abigail en Eylin. Je leest over de groei die beide personages meemaken, maar ook over de gevaren die op hun pad komen.

In elk hoofdstuk gebeurde er wel iets en het eindigde ook vaak met een cliffhanger. Dat zorgde ervoor dat ik verder móest lezen.

Ik werd helemaal in het boek gezogen en raad het zeker aan aan mensen die houden van een spannende fantasy met elfen, demonen en allerlei gevaren die om de hoek komen kijken.

Ik geef dit boek ⭐⭐⭐⭐/5 sterren, omdat ik dit een sterk debuut vind, maar ook op sommige punten nog kleine verbetering zag. Ik ben heel erg benieuwd naar het vervolg op dit boek, want dat er een deel twee komt wordt al verteld in het dankwoord! Ik kijk ernaar uit om meer van deze schrijfster te lezen, want ik vond haar schrijfstijl ook erg fijn lezen.

Mijn recensie is ook te vinden op:
♡ Goodreads
♡ Instagram (Fantasybooklover3)