De huidige president van Amerika vindt dit vast een mooi boek
Goed geschreven boek, beetje voorspelbaar. Dat het boek, naast de terechte aandacht voor de zorg om ptss bij veteranen tevens een lofzang is op het Amerikaanse leger, op conservatief Amerika, op de Amerikaanse vlag in je tuin en vooral op de idee van het blind 'verdedigen' van je land zonder dat men zich afvraagt of de vijand de vijand wel is, glijdt ongemerkt mee naar binnen. Persoonlijk ben ik daar minder van gecharmeerd.
Verder hier en daar wat ongeloofwaardig.
De uiterst intelligente en succesvolle mannelijke partner van de vrouwelijke hoofdpersoon die uitgezonden wordt naar Irak moet vanaf dat moment de zorg voor het gezin op zich nemen. Hij blijkt zelfs niet te weten waar het kinderdagverblijf überhaupt is of hoe laat de schoolbus voor de oudste voorrijdt. Ik leef wellicht in mijn eigen (Europese) bubbel maar ik ken geen niet gescheiden stellen waarvan de vaders zo ver bij hun kroost vandaan staan dat ze totaal geen benul hebben van hun dagelijks bestaan. Ik ervaar het als een belediging voor de gemiddelde moderne vader die doorgaans zijn best doet om betrokken te zijn en zijn taak serieus te nemen.
Verder hier en daar wat ongeloofwaardig.