Wat een grappig boek

Sttt! We moeten heel stil zijn, want Beer is aan het dieren spotten. Hij legt uit hoe dat moet. Je kunt het best je aandacht niet verliezen en echt overal kijken. Maar vandaag is er volgens Beer niets te zien, of toch wel?

Verlies noot de aandacht!
Dat is het moment waarop je iets mist.
Kijk goed om je heen!
Ook op plekken waar je het niet verwacht.
Maar vandaag hebben we geen geluk.
Er is niets te zien.

Dieren spotten die je zo! is een ontzettend hilarisch boek. Je krijgt inderdaad alle informatie over dieren spotten, maar die Beer die is toch iets minder goed in het spotten van dieren dan hij denkt. Zo grappig! Ik kan me al helemaal een klas vol kleuters voorstellen die heerlijk zitten te gniffelen om deze Beer. Aline Portman schreef dit humoristische informatieboek. Al wil Beer uiteraard alle credits! Ook heeft Aline de mooie illustraties gemaakt. De kleuren op de kaft worden door het gehele boek door gebruikt. Daardoor is het een eenheid, maar dit geeft je natuurlijk ook de ingang om eens over camouflage te praten. Hoe mooi is dat?! Ja, ik zou dit boek wel heel graag willen gebruiken tijdens een thema over dieren. En jij?

Meer recensies van Kinderboeken in the picture