Meeslepend, spannend en een onverwachte einde.

LezenmetJessica 20 maart 2025
Het kostte me even om in het verhaal te komen – de eerste drie hoofdstukken had ik nodig om de wereld van de Wisselaars te begrijpen. Dit lag echter niet aan de schrijfstijl van Karin van Veldhoven, maar meer aan het feit dat ik weinig fantasy lees en mijn fantasie als volwassene misschien iets minder soepel werkt. Maar zodra ik erin zat, werd het verhaal steeds spannender en wilde ik blijven lezen.

Karin weet een bijzondere en meeslepende wereld neer te zetten, waarin verschillende elementen goed worden uitgewerkt. De personages zijn sterk beschreven en krijgen gedurende het boek steeds meer diepgang. Je leert hun achtergrond beter kennen, wat hen levendig en realistisch maakt. De schrijfstijl is vlot en beeldend, waardoor je moeiteloos wordt meegenomen in het verhaal. Je ziet de wereld van de Wisselaars bijna voor je en raakt steeds meer betrokken bij hun avonturen.

En dan het einde… onverwachts en zo geheimzinnig dat ik eigenlijk direct verder wil met deel 2. Jammer genoeg is dat nog niet beschikbaar, dus ik moet geduldig afwachten. Maar één ding is zeker: dit smaakt naar meer!

Houd je van fantasy met een sterk opgebouwd verhaal en goed uitgewerkte personages? Dan is De Wisselaars – De Gouden Lemniscaat zeker een aanrader!

Meer recensies van LezenmetJessica