Prachtige kijk- en vertelplaten in dit leuke verhaal op rijm.
Elke bladzijde heeft prachtige kijk- en vertelplaten. Er valt van alles op te ontdekken en aan te wijzen. Er zijn mooie (herfst)kleuren gebruikt. De dieren op de tekening zijn vriendelijk en hebben vrolijke oogjes. De seizoenen herfst en winter komen duidelijk over zowel in tekst als in beeld.
Het verhaal is op rijm gemaakt en leest lekker. Afwisseling in vertellen van het verhaal en de dialogen tussen de dieren. Er staan maximaal 7 regels per bladzijde dus leest ook vlot.
De boodschap om te delen en niet hebberig te zijn komt op een mooie manier over.
Zo grappig dat de eekhoorn op de voorkant op zijn kop staat. De kinderen kwamen telkens met het boek omgedraaid naar me toe om te lezen en waren verbaasd dat ik het omdraaide om te kunnen gaan lezen.