Een roman over bacteriën!
Hou jij wel van wat gekke of absurde verhalen? Dan is dit wat voor jou!
Als je dit boek hebt gelezen kijk je ineens heel anders tegen bacteriën aan. En.. Ik wil het recept van de prebiotische cupcakes!
Overigens.. Ik heb even gegoogeld. Want veel mensen zijn nogal bang voor bacteriën. Wist je dat minder dan 1% van de bacteriën schadelijk zijn, minder dan 1% ja. De meeste bacteriën zijn gewoon nuttig of in elk geval onschadelijk.
Zonder bacteriën geen leven.
Dit is een gek boek, een grappig boek met een absurd verhaal. Sanne Kreuze schreef een boeiende tragi-absurdistische roman.
Het is beslist heel geinig om te lezen. Over parende en varende bacteriën, in allerlei soorten.. Ik raakte wel wat verstrikt in alle verschillende namen, maar dat liet ik los.. alleen die Lactobacillus reuteri heb ik onthouden.. Dat is een interessante! Blijkt ook een heel belangrijke nu ik het boek uit heb.
Flo communiceert met bacteriën, ze kan ze zelfs opdrachten geven. Met mensen heeft ze niet zoveel, die mijdt ze het liefst. Totdat Dreyfuss in haar leven verschijnt! Ze heeft hem notabene zelf opgeroepen!
Ik wil er verder niet teveel over zeggen, je moet dit boek zelf ervaren, ik vind het echt wel een aanrader. Het leest vlot, heeft humor en er zit weliswaar geweld in, maar op een absurde manier.
Knap boek! Een mooi afgerond verhaal vol bijzondere avonturen.
Leg es iets geks onder de kerstboom!