Een prachtig boek om cadeau te geven
~'Eén woord zou van mij nooit verboden mogen worden’
'Welk woord?'
'Wij’~
Dit is een prachtig vormgegeven boek met kleine, veelzeggende verhalen die een glimlach op je gezicht toveren.
Filosofische poëtische verhalen waarin dieren aan het woord zijn, zoals de schildpad en de das, de mus, een egel, een vos en meer..
Verhalen over vertwijfeling en vertrouwen, over wat voorbij is of nog moet komen. Over gemis, vriendschap.. rust vinden.
Een fijn boek dat ontroert, heel geschikt om cadeau te doen aan iemand die misschien wat aandacht kan gebruiken, wat lichtvoetigheid of een glimlach.
Of gewoon omdat het simpelweg een mooi boek is.
Ook fijn om doorheen te bladeren met de warme sfeervolle illustraties in aardetinten van Iris van der Veen, die de tekst nog meer tot leven brengen.
Met weinig woorden wordt veel gezegd.. dat is knap. Tiny Fisscher is daar zo goed in..
Een boek als een warme omhelzing.
'Welk woord?'
'Wij’~
Of gewoon omdat het simpelweg een mooi boek is.
Een boek als een warme omhelzing.