Heel veel lekkere smaken, vegan, glutenvrij
Dit boek is een must-have voor maaltijden die echt voeden. Want een saus kan net dát extra’s geven, meer smaak, meer voedingswaarde.. het oogt aantrekkelijker.
De meeste recepten zijn glutenvrij of kunnen aangepast worden en allemaal zijn ze vegan.
“Wie leert proeven met zijn hele wezen maakt niet gewoon een sausje maar creëert iets met ziel, iets dat voedt op meerdere lagen. Dát is soulfood”
Tine Tomme is psychotherapeut en kruidenvrouw en draagt ook het Avalonhuis in Antwerpen waar ze lesgeeft en mensen begeleidt op een holistische manier naar meer levenskwaliteit. Het is een plek waar lichaam en ziel mogen thuiskomen.
Dit is niet haar eerste kookboek.
Voeding is belangrijk, dat is iets wat ik zelf ook merk, voeding kan zoveel bijdragen aan je welzijn.
Ik heb best veel recepten gemaakt uit dit boek en ga daar ook nog wel mee door, niet alles maar het meeste beviel me heel goed. Vandaag maakte ik nog een kruidenmengsel en knoflookpasta.. kleine hoeveelheden om te proberen. Het was zo klaar.
Sausen met noten, tahoe, verstopte groenten, eiwitrijk of met zeewier.. er is heel veel keus, ook zoet voor toetjes.
Lekker en gezond vind ik een fijne combi!
Dit is niet haar eerste kookboek.
Lekker en gezond vind ik een fijne combi!