Opnieuw een prachtig verhaal dat ontroert

MarYan 26 januari 2026
" 'Herinner je je wat er is gebeurd?'
Dit vragen ze me bijna elke dag, en hoewel ik vanbinnen brand, het pijn doet en me verteert, blijf ik aan de buitenkant emotieloos. Het voelt alsof ik in een glazen stolp leef.“

Catherine lijdt aan selectief mutisme door trauma. Haar man Sam en hun 2 kinderen bezoeken haar vaak in de kliniek waar ze verblijft.

Wow, wat een heftig verhaal.. Een verhaal dat nog wel even in je hoofd blijft zitten. Een verhaal dat heel knap is opgebouwd.. Met verschillende perspectieven en afwisselend in heden en verleden geschreven, zodat je stukje bij beetje meer te weten komt.. En je wilt het weten.. wat is er gebeurd, waarom..
Dus wil je steeds doorlezen in dit meeslepende en emotionele verhaal.
Er is veel drama..Je krijgt wel vermoedens op een gegeven moment..

Een intens liefdesverhaal, 2 jonge mensen.. uit verschillende milieus.. Lucian met zijn decadente vriendenkring waar Catherine niet echt bij past, maar hij verleidt haar, met aandacht, zijn tekenkunst en verrassingen.. Ze worden hopeloos verliefd en beleven samen een heerlijke tijd.. Totdat....
Catherine plotseling vertrekt..
Beiden zijn diep ongelukkig met die keuze.. en ze kunnen elkaar niet vergeten..
Toch trouwt Catherine met haar jeugdliefde Sam die haar een beschermd en stabiel gevoel geeft.
Wat is er gebeurt, waarom ging ze weg zonder een reden te geven.

Totdat ze na 15 jaar Lucian weer tegenkomt....
Dit is een verhaal over liefde, vriendschap, jaloezie en schuld, met veel vaart geschreven. Een waardige opvolger van ~Als scheuren in de aarde.

Meer recensies van MarYan