Advertentie

Max van Olden heeft met Het zwarte dossier, zijn derde thriller, weer een zeer spannend verhaal geschreven. Zeker in het laatste deel wil je niet meer stoppen met lezen! Dan wordt ook de griezelige proloog duidelijk.
Riemke, een beetje chaotische jonge vrouw, maakt een moeilijke tijd door; pas gescheiden, moeder overleden, schulden en sinds kort woont ze met Nils van 5 op een flatje. Ze loopt stage bij een advocatenkantoor, maar ook daar loopt het niet zoals het moet en daarom krijgt ze het zwarte dossier op haar bordje. Als ze dit tot een goed einde kan brengen komt het toch nog goed met haar carrière. Maar het gaat hierbij om iets heel anders dan het werk wat ze normaal doet! Ze krijgt nu te maken met een 'knuffel'? crimineel die gecodeerde moordinstructies publiceert via een gedichtenbundel, die hij vanuit de gevangenis wil uitgeven. Althans, dat beweert haar cliënt Sjoerd Tervoort, die zegt een van de slachtoffers te worden. Die bundel mag dus niet uitgegeven worden! De tijd dringt en de Pers zit er bovenop. Al snel zit Riemke tot over haar oren in de problemen. En waarom verschijnt ze niet op de zitting? Ook Tervoort schittert door afwezigheid.... Niet alleen haar carrière, maar ook haar leven blijkt op het spel te staan , én dat van Nils!
Vanaf het begin wordt je meegetrokken in het verhaal en je krijgt ook een kijkje in het persoonlijke leven van Riemke.
Wil je op de hoogte blijven van wat er nog meer voor spannends, boeiends of moois verschijnt bij #amboanthos? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via
www.amboanthos.nl/nieuwsbrief

Reacties op: Spannende thriller

17
Het zwarte dossier - Max van Olden
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners