Een heerlijk kijkboek

MarYan 18 november 2025
3,5
Je zou misschien zeggen, wat valt er nou over parken te vertellen.. Veel dus!
Er zijn zoveel soorten parken in de wereld.. kleine en grote .. Central Park heeft maar liefst 93 km aan wandelpaden.. daar loop je niet even doorheen..
Stil of rumoerig, zoals bv een pret park..
Soms zijn er vijvers of speeltoestellen, dieren..

In dit boek zijn een aantal parken opgenomen, Marc Majewski heeft ze heel kleurrijk in beeld gebracht, er is veel te zien. Er is weinig tekst maar achterin het boek lees je beschrijvingen van alle parken die in het boek voorkomen. Bv De keukenhof, en Tivoli in Kopenhagen, een zwevend park in New York, een drijvend park in India.. er komen bijzondere parken voorbij. Soms zijn het fijne speelplekken

In dit kijkboek kun je met je kind ontdekken wat je allemaal kunt doen in een park en hoe verschillend ze zijn. Zeker als je in een stad woont kan een park een mooi stukje groen zijn waar je steentjes of dennenappels kunt vinden, nu in de herfst mooie bladeren waar je mee kunt knutselen. Of waar je rust vind.. of een picknick organiseert..een boek leest?
Voor mij was het ook een leerzaam boek!

Meer recensies van MarYan