Geniaal

Mloez 23 oktober 2024
Voor de leesclub van World of thrillers heb ik het boek De poppenmeester van Sam Holland gelezen. Het boek gaat over inspecteur Cara Elliot en haar team. Zij doen onderzoek naar voorgenomen zelfmoord. Cara heeft zo haar twijfels bij deze zelfmoord en laat dit niet op zijn beloop. Dan vinden er nog wat opmerkelijke sterfgevallen plaats; een schizofrene man, een verkrachtingsslachtoffer en een vrouw die haar moeder verzorgt. Wat hebben zij gemeen?
Het verhaal zuigt je vanaf de eerste bladzijde naar binnen. De hoofdstukken zijn kort waardoor je steeds nog een hoofdstuk wilt lezen. En voor je het weet is het boek alweer uit. De personages zijn goed uitgediept. Echter indien dit je eerste boek is van Sam Holland dan adviseer ik je om eerst De echoman en De 20 te lezen. Het is een stand alone, maar tijdens het verhaal mis je toch wat kennis en zijn er veel spoilers uit de vorige boeken. Zelf had ik deze al gelezen en geen last van. Het boek is een echte thriller met luguber bloederige scenes die erg gedetailleerd zijn beschreven. Daarnaast bevat het genoeg plottwists. Een verhaal welke je op het puntje van de stoel houdt. Een aanrader.

Meer recensies van Mloez