Advertentie

Zoek mij niet is een thriller ontstaan uit Sietske haar blog opgedeeld in vele kleine hoofdstukken. De korte hoofdstukken zijn dus ideaal om te lezen op de trein want ik vind het vervelend om te moeten stoppen vooraleer een hoofdstuk uitgelezen is.


Mya wordt wakker na een coma, maar herkent niets of niemand. Ze lijdt aan geheugenverlies, maar heeft constant het gevoel dat er iets niet klopt. Ze kan haar echtgenoot niet herinneren en twijfelt aan zijn beweringen. Op de kook toe merkt ze dat ze in huis geen sporen van haar terug te vinden zijn en dat ze niet vrij het huis mag verlaten. Ideale setting voor een thriller dus.


Aan de hand van flashbacks kom je meer te weten over Mya en haar verleden. Je leeft zo mee met het hoofdpersonage dat je echt wenst dat alles goed komt. Aan de andere kant blijf je je maar afvragen hoe het zal aflopen, hoe de vork nu juist aan de steel zit.


Stelselmatig wordt de spanning opgedreven en worden er nieuwe ontdekkingen gedaan, worden er nieuwe figuren geïntroduceerd. Ik blijf onder de indruk hoe Sietske erin slaagt om de spanning op te drijven en een hele plot uit te schrijven op minder dan 200 bladzijdes.

Reacties op: Zoek mij niet

8
Zoek mij niet - Sietske Scholten
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker