Wat een heerlijk boek!
Het boek zelf heeft een origineel concept; een vrouwelijke bodyguard. Zoiets hoor je niet vaak, en dat maakt het verhaal uniek. Ik vind het grappig en leuk dat de schrijfster het boek zo heeft geschreven alsof het lijkt dat Hannah tussendoor vragen stelt aan de lezer. Het is heel leuk om op zo'n manier betrokken te worden bij het verhaal; alsof ze jou aanspreekt.
Het is zo ontzettend lief hoe Jack zich om Hannah bekommert. Hetgeen waarom hij haar naar huis bracht en het voor haar opnam of de zoektocht naar hetgeen dat voor Hannah zo enorm belangrijk was. Jack is echt een schatje. Maar ik had het ook zo met hem te doen; met zijn nachtmerries, en zijn schuldgevoelens. Alles omtrent zijn overleden broer, je voelde zo enorm met hem mee.
Ik hou van het badass personage van Hannah. Ik vind het leuk hoe ze haar staande houdt in een mannenwereld. En hoe we haar langzaam zien veranderen van een overwerkte vrouw naar iemand die ontspannen is, plezier kan maken en kan genieten van haar leven. Ook al is haar leven niet altijd rozengeur en maneschijn. Jack en Hannah zijn zo’n leuk stel samen. Ze vullen elkaar ontzettend goed aan.
Het boek laat het leven op een ranch zo mooi en rustgevend naar voren komen. Het lijkt mij stiekem heerlijk om zelf op een ranch te wonen. En dan mogen Doc en Connie echt wel mijn buren worden! En oh my god die laatste hoofdstukken; met een bonkend hart heb ik die gelezen! Ik vond het einde wel heel origineel bedacht; iets waar je totaal geen aandacht aan besteedde, blijkt uiteindelijk het gevaarlijkst te zijn. Maar gelukkig liep het goed af, en het epiloog van het boek weergaf dat perfect.
Het boek liet mij met haar verhaal en personages meermaals hardop lachen, maar het liet mij ook meeleven met de personages en dingen die gebeurden. Het laat je hart smelten, soms breken, maar tegelijkertijd tovert het boek ook meermaals een grote glimlach op je gezicht. Ik heb zo immens genoten van dit boek; het verhaal en de personages veroveren je hart!
Dankjewel kokboekencentrum voor het opsturen van het boek!
Dankjewel kokboekencentrum voor het opsturen van het boek!