Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Haal je cheerleaders-pakje uit de kast!

op 05 april 2024 door

Help Evelien en Debbie deze LEWA door

Het zijn eigenlijk allesverslinders, die Debbie en Evelien. Het maakt niet uit welk genre je ze voorschotelt. Toch lukt het Debbie geregeld niet om een LEWA van voor tot achteren te volbrengen zonder het intense gevoel te hebben dat ze er nooit doorheen komt. Ook Evelien, die best wel eens een feelgood onder ogen gehad heeft, maakt zich nu op voor een feelgood-LEWA waar ze tegenop ziet. Ondanks deze gevoelens, durven het toch aan maar ze hebben onze steun hard nodig. 

05-04-2024

Omdat ik weet dat ze het best lastig gaan krijgen doordat er sprake blijkt van Smut (geen idee wat dit is maar de connotatie is negatief), door hun weerstand vooraf, door hun eerdere ervaringen en vanwege hun voornemen om er dit jaar echt niet aan mee te doen, wil ik hen een steuntje in de rug geven. Allereerst door hen er op te wijzen dat het gaat om een dunnetje, een bijna-Flepper. Ik las ergens dat je er zo doorheen bent. Als het boek al tegenvalt (iets wat eigenlijk bijna niet kan want Feelgood voelt toch altijd goed?), hebben ze het in een vloek en een zucht uit. 


Daarnaast heb ik hen net beloofd dat ik hen zal aanmoedigen. Ik heb mijn cheerleader-pomponnetjes al weer uit de kast gehaald en ik kies even niet voor het elegante cheerleadersrokje maar voor een comfortabel joggingpak, zodat ik optimaal kan juichen en springen. Graag nodig ik jullie uit om met mij mee te doen deze maand. Haal toeters, bellen, sportieve kleding, juichstem en eigenlijk alles uit de kast dat hen kan helpen en geef zo nu en dan deze maand een aanmoediging, een mooie yell of iets anders ten gehore, zodat ze weten dat ze er niet alleen voor staan. 

d695d38c667b227434d485dfeb9730e8.jpeg

 
*

Het is best bijzonder dat we weten dat het een niet al te dik boek is en dat we weten dat het best vlot leest van iemand die er meer vanaf weet, maar dat we nog geen idee hebben om welk boek het gaat. Dat is nu nog geheim. Alleen een korte preview is bekend op dit moment. Ik ben zoooooo benieuwd.

 

Doe jij mee met aanmoedigen?

Laat het hieronder, of bij de LEWA pagina's, weten!

Trouwens, doe jij zelf mee met LEWA?

Psssst: weet jij wat smut is?

  
Leuke bijkomstigheid: Evelien kan de dans nog ontspringen als ze niet ingeloot wordt. Debbie natuurlijk niet. [bedenk hier een emoji van een zeer duivelse *grijns*]

  



Reacties op: Haal je cheerleaders-pakje uit de kast!

Meer informatie