Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

In het MTC, hulstgebonden, troostcafé

op 16 april 2024 door

Van harte welkom in In het MTC, hulstgebonden, troostcafé. Vind hier troost, een bakje troost, een plek voor een babbel, versnaperingen en discussies over De Mitsukoshi Troostbaby Company van Auke Hulst. Ben jij al begonnen in de dikke pil van Hulst, of heb je het misschien al uit? Ik zit er nog middenin, of beter gezegd, nog een beetje vooraan. Alweer treffen we een best pittig boek. Ik ben wel gecharmeerd maar het kost ook tijd en moeite. Ondanks dat ik het boek nu nog niet uit heb wil ik over een week de discussie starten met een opwarmvraag, een 'pittige' amuse.

16-04-2024


Wijze van bespreken


  • In de week van 22 april probeer ik een opwarmvraag te plaatsen.
  • In de week daarna, start de inhoudelijke discussie en dan plaats ik om de twee-drie dagen enkele vragen.
  • ik ben de komende periode een beetje afhankelijk van de beschikbare WiFi. Het zal wel loslopen met inloggen maar mogelijk plaats ik vragen op de gekst mogelijke momenten.

Zou dat ook passen in jouw leesagenda? 

 

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

Lees jij graag mee? 

Wil je meedoen met dit leesproject? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen. Als ik weet dat je dit leescafé hebt gezien en gevonden, dan is het goed.
Ik ben dus zelf al van start gegaan met lezen maar ik zal nog niets verklappen. 

Leesregels

Die zijn er niet!

De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, misschien zelfs alleen de reacties van anderen wilt lezen dan is dat ook goed. Hebban leesclubs, -recensies of -juryklussen gaan voor.

* Stel je voor dat je dit boek al iets langer geleden las, dan is dit ook een uitgelezen kans om mee te discussiëren. Bij vragen waarbij je de antwoorden niet meer omdat het zo lang geleden is dat je het boek las, zet je gewoon een joker in*



Reacties op: In het MTC, hulstgebonden, troostcafé

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Auke Hulst

Auke Hulst

Auke Hulst (1975) brak in 2012 door met zijn autobiografische roman Kinderen van...