Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vlucht je mee met Mcconaghy?

op 12 augustus 2022 door

Wel zeker duizend keer kreeg ik de tip om Vlucht te gaan lezen omdat het zo'n machtig mooie roman is. Wel vijfhonderd keer zag ik het boek voorbijkomen op social media of hier bij Hebban en kreeg ik de leeskriebels. Zeker twintig keer heb ik het boek geaaid in de winkel maar durfde ik het nog niet aan te schaffen omdat ik nog zoveel andere boeken had. Ruim een jaar geleden, ging ik toch overstag en kocht ik het boek ook daadwerkelijk. Natuurlijk met de intentie om het snel te gaan lezen.

Zoals jullie weten heb ik, naast enkele andere boekgerelateerde ziektes en stoornissen, ook last van Voorpiepboekeritis; als ik een boek eenmaal in huis heb, lijkt de drang om andere boeken voor te laten gaan groter dan daarvoor. Heel lastig. Ik ben zo jaloers op lezers die geen last van Voorpiepboekeritis hebben. Vandaar dat ik jullie uitnodigde om mij te helpen en te steunen bij het vaststellen van een datum, een deadline. Want een leesproject vereist dat ik het boek ook daadwerkelijk op tijd uit moet hebben.

Als we spreken over het boek van Charlotte Mcconaghy dan betekent dit, dat ik het half september uit moet hebben. Want dat is het moment dat we gaan starten met de discussie.

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

Lees jij mee? Heb jij Vlucht ook al in de kast liggen of op een Ereader staan en wil je meedoen met dit leesproject? Of raak je zo enthousiast door dit project dat je het spontaan bij de bibliotheek ophaalt of bij de boekhandel bestelt? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen.

* De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, dan is dat ook goed.*



Reacties op: Vlucht je mee met Mcconaghy?

Meer informatie

Gerelateerd

Over