Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Alfabet lezen met de L

op 18 juni 2021 door

We zijn alweer twee weken verder, wat wil zeggen tijd voor een nieuwe letter in onze rubriek het alfabet lezen. Deze keer is het de beurt aan de letter L.  Ik wou eigenlijk de nieuwe Sophie Kinsella lezen voor het artikel, maar wegens tijdgebrek ben ik er niet meer toe gekomen. Ik heb dan gekozen voor een boek dat ik al gelezen heb en perfect in deze categorie past, namelijk Lessen in de liefde van Audrey Carlan.

- door Lizzie -

65720d38ff6164edf94565f269114a44.png

Waar gaat Lessen in de liefde over?

Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na een tragisch ongeval waarbij haar ouders omkwamen, doet ze haar uiterste best om haar broertje en zusje op te vangen, groot te brengen en geld voor hen te verdienen. Ze is vierentwintig, maar de liefde moet nog maar even wachten, want tijd voor mannen heeft ze niet.

Trent Fox staat bekend als een player, zowel op het basketbalveld als daarbuiten. Helaas dreigt zijn carrière als topsporter in gevaar te komen door een blessure. Hij hoopt dat yoga hem kan helpen en meldt zich aan bij yoga-centrum Lotus House. Daar ontmoet hij een kleine -blondine met prachtige donkere ogen, volle rondingen en lippen gemaakt om te zoenen. Hij weet haar te strikken voor dagelijkse privélessen, maar hoe sensueel hot yoga ook kan zijn, ze blijft professioneel… Of is dat maar schijn?

Mijn mening

Lessen in de liefde is het eerste deel van de Yoga Girl-serie. Het was al een tijdje geleden dat ik het boek gelezen heb, maar nu ik mijn geheugen voor dit artikel weer opfris, besef ik dat ik dringend aan de andere delen moet beginnen. Dit was een boek waar ik zo van genoten heb. Dit is het soort boek die je puur voor de ontspanning leest, waarbij je de omgeving om je heen even vergeet en gewoon geniet van het luchtige verhaal waarin aantrekken en afstoten een hoofdrol spelen. De schrijfster verafschuwt het ook niet om erotische scénes in het boek te verwerken. Iets wat ik op zijn tijd zeker kan smaken en waar ik regelmatig wel naar op zoek ga. Dat zijn boeken waarbij ik mij volledig kan ontspannen. Mijn man noemt het ook wel eens mijn pornoboeken. Ja het staat vast, nu de zomer is aangebroken en ik wat meer vrije tijd heb komen de andere delen in de reeks zeker aanbod om te lezen.

Andere boekentitels met een L

336f74943ab7565f7c7e3bbc21ed09e4.png8b5cae34b0498289fa39ae44ac954bf7.pnge6b8cb2f1862fb653173f89c96d5ea41.pngf9f3aa4fa469e8a1ab0007a08dfd3f44.png

De laatste roos van de zomer lees hier de recensie van Helma, De legende van de Vuurberg lees hier de recensie van Marieke en hier die van Helma, Lust & Structure hier kan je de blogtour van Lizzie lezen, Leven met een leugen lees hier de recensie van Marieke en hier die van Helma, Liefde met gebruiksaanwijzing  lees in de buddyread wat Janneke en Marieke ervan vonden en lees hier de recensie van Helma en hier die van Renate, De laatste brief lees in de estafettetip wat Helma ervan vond, De laatste brief naar huis lees hier de recensie van Lizzie, Liever verliefdDe Lavendeltuin lees hier de recensie van Marieke, De leesclub aan het einde van de wereld lees hier de recensie van Marieke, Een lucht vol franse dromen lees hier de recensie van Diana en hier die van Helm aen in de buddyread wat Lore en Helma ervan vonden, Een leven na jou lees hier de recensie van Diana en hier die van Lizzie en lees in deze buddyread wat Rita, Denise en Antoinette ervan vonden , Lang leve de liefde, Liefs uit LondenLaat me jou zijn lees in de buddyread wat Marieke en Francisca ervan vonden en lees hier de recensie van Marieke, Lowlands Love Stories lees hier de blogtour van Sanne en hier haar recensie

Kennen jullie nog meer (feelgood) boeken die beginnen met een L? Laat het ons hieronder in de reacties weten voor nog meer inspiratie. 



Reacties op: Alfabet lezen met de L

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Audrey Carlan

Audrey Carlan

Audrey Carlan schreef al meerdere succesvolle, hotte series, waaronder de Fallin...