Hebban vandaag

Listmania /

Lees een zelfgemaakt boek voor de Hebban Reading Challenge

door Hebban Crew 6 reacties
Het lijkt van wel, gezien uitgeverijen oproepen hen geen manuscripten meer te sturen, maar niet iedereen heeft een eigen boek gepubliceerd. Wat dat betreft is de Hebban Reading Challenge checklistcategorie 'Lees een zelfgemaakt boek' een mooie uitdaging. Lees bijvoorbeeld een boek over iets dat je zelf kunt maken, een boek van een selfpubber of een biografie van een selfmade man of vrouw.

Een zelf uitgegeven boek

Niet alle auteurs beginnen hun schrijverscarrière bij een gerenommeerde uitgeverij, soms duurt het even voor ze worden opgemerkt en publiceren ze hun eerste boeken zelf. Ook wil een gevestigd auteur die een nieuwe richting inslaat een project weleens onafhankelijk uitgeven. Nu de uitgeverijen en literair agenten overspoeld raken met manuscripten kan zelf uitgeven een goede optie zijn. Deze boeken zijn ooit begonnen als zelfuitgegeven exemplaren!

Een kookboek

Drie keer per dag eten, inclusief bereidingstijd en de tijd die je nodig hebt om te bedenken wát je gaat eten; we besteden er dagelijks heel wat minuten aan. Dan kan koken maar beter een activiteit zijn om van te genieten! Ben jij een volleerd chef en maken jouw handen de lekkerste gerechten, maar doe je graag inspiratie op? Of misschien ben je net begonnen en helpen kookboeken jou om die eerste zelfgemaakte maaltijd op tafel te zetten.

Een creatief boek

Soms sta je ervan versteld wat jouw handen kunnen maken (zoals in deze boekkunst-reeks). Zo'n zelfgemaakt ding kan je huis opvrolijken, je leven makkelijker of mooier maken, of dienstdoen als een bijzonder cadeau. Lees daarom niet alleen een hobbyboek, maar ga er ook echt mee aan de slag, zo kun je met heel veel plezier deze Hebban Reading Challenge checklistcategorie afvinken.

Een boek over kinderen opvoeden

Je kunt ze wel achter het behang plakken soms, maar je hebt ze wel degelijk zelf gemaakt. Gelukkig bestaan er genoeg boeken over kinderen opvoeden die jou een handje kunnen helpen, want dat is niet altijd even gemakkelijk! Eén groot voordeel heb je wel: dankzij je zelfgemaakte kids kun je weer een vinkje zetten.

Welk zelfgemaakt boek ga jij oppakken?Over de auteur

Hebban Crew

2180 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees een zelfgemaakt boek voor de Hebban Reading Challenge

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken