Te oppervlakkig
Ik heb dit boek in 2 dagen uitgelezen. Hierdoor zou je kunnen denken dat het dus een mega spannend, keigoed verhaal is, dat ik het gewoonweg niet kon neerleggen.
Wel, dat is dus fout gedacht. Het boek heb ik zo snel kunnen uitlezen, omdat het zeer oppervlakkig geschreven is. Er zit totaal geen diepgang in het verhaal.
Wanneer Lizzie ontdekt dat ze geadopteerd is, wil ze zoveel mogelijk te weten komen over haar biologische familie. Wanneer blijkt dat één van die familieleden een seriemoordenaar is, gaat ze zelf op onderzoek uit.
Zoals gezegd leest het boek heel vlot en het idee achter het verhaal is goed, maar het is enorm slordig uitgewerkt. Je komt totaal niets van de verschillende personages te weten. Wie zijn ze, wat drijft hen, hoe voelen ze zich, dat doet ze precies allemaal niet toe. Gewoon snel snel alles aframmelen.
Erg realistisch is het ook allemaal niet. Zonder problemen kan men informatie krijgen van de FBI, DNA gegevens zijn zomaar via internet te raadplegen,…
Kortom, als je zonder veel nadenken een thriller wil lezen, dan ben je hier aan het juiste adres. Maar als je toch liever wat meer diepgang zoekt, laat deze dan maar links liggen.