Must read!

beachhouseboeken 11 maart 2025
Deel 2 in de Cornwall serie en naar dit boek heb ik echt uitgekeken! Dit was mijn maart must read! In dit deel volgen we Matthew, de beste vriend van Nicholas.

Matthew heeft versterking nodig in zijn hotel en wel een afwashulp! Hij neemt Kayleigh aan, een terughoudende timide Nederlandse vrouw. Extreem introvert want na twee weken weet hij nog steeds niks van haar. Ze is stilletjes, doet niet mee met de collega's, werkt wel hard maar krimpt ineen bij harde geluiden en ziet hij daar nou een wit streepje om haar vinger? Hij vindt Kayleigh mysterieus maar schijnt altijd het verkeerde te zeggen.

Matthew werkt hard in zijn eigen hotel en heeft een flinke reputatie als rokkenjager opgebouwd. Kayleigh is stil, teruggetrokken en laat niks los over haar verleden. Maar beide hebben een trauma. De een recenter dan de ander maar allebei zijn ze er niet ongeschonde uit gekomen.

En Esther Stui heeft het weer gedaan met Love Rock! Haar schrijfstijl is zo beeldend dat ik het boek in 1 dag heb uitgelezen! Enorm knap dat ook dit boek wat zich afspeelt in het stadje Marazion opnieuw tot de laatste bladzijde weet te boeien.

Want boeien doet Love Rock, het hele boek zit je je af te vragen wat er aan de hand is met Kayleigh. En eerlijk gezegd had ik dit scenario niet verwacht! Waardoor ik weer door moest lezen om te weten hoe het afloopt. Dit is kenmerkend voor de boeken van Esther, er is een bepaalde spanningsopbouw met een onverwachte ontknoping!

Een absolute must-read voor alle feelgood fans is deze Cornwall-serie! Heerlijk om nu in het zonnetje van te genieten.

Bedankt voor het recensie exemplaar Esther!

Meer recensies van beachhouseboeken