Leuke elementen maar vreemde hoofdstukindeling en niet altijd geloofwaardig.
Darcy en haar tweelingbroer Jamie erven het huis van hun overleden oma. Dat wordt opgeknapt door Tom, hun jeugdvriend én tegelijk de man, op wie Darcy al jaren verliefd is en met wie ze elke andere man vergelijkt.
Omdat de ideeën van Darcy en Jamie over hoe het huis moet worden opgeknapt niet helemaal overeenkomen gaat Darcy een oogje in het zeil houden. En kan ze er meteen voor zorgen dat Tom voor 99 procent van haar wordt in plaats van het ene procentje waar ze het altijd mee heeft moeten doen.
Het boek kon mij niet zo bekoren… Er zitten leuke elementen in, zoals het stoere karakter van Darcy, die tegelijk soms beperkt wordt door haar hartklachten. Maar de relatie van haar met zowel haar broer als Tom voelde als erg wisselvallig. Het ene moment elkaar niet uit kunnen staan, het andere moment vliegen de vonken ervan af. Ik vond het niet altijd geloofwaardig.
De hoofdstuk indeling was ook erg vreemd. Geen afgerond geheel, vaak werd het zelfs op een heel vreemd moment afgebroken om dan in het volgende hoofdstuk gewoon weer verder te gaan.
Ik heb het boek uitgelezen omdat ik wilde weten hoe het afliep. Maar meerdere stukken vrij globaal. Het einde was dan wel weer zoals je bij een romantisch verhaal verwacht. Dat maakte het weer een beetje goed.