Advertentie

Het leven van psychiater Tess Ciccotelli verandert in een hel als een aantal patiënten achter elkaar zelfmoord plegen, het lijkt dat zijzelf degene is die hen ertoe heeft aangezet .
Nadat Tess een moordenaar ontoerekeningsvatbaar heeft verklaard die ook een politieman heeft vermoord, heeft ze genoeg vijanden gemaakt die haar graag achter de tralies zien verdwijnen, zeker binnen het politie corps.
Aidan Reagan is vanaf het eerste zelfmoordslachtoffer verbonden aan de zaak, al snel wordt duidelijk dat Tess de slachtoffers niet heeft aangezet tot zelfmoord maar het duurt even voor daar een sluitend bewijs voor is gevonden en er vallen nog veel meer slachtoffers.
Het is een ingewikkelde zaak maar het is duidelijk dat het iemand moet zijn die niet alleen Tess goed kent maar ook alles weet van haar patiënten.

Karen Rose weet de spanning er in te houden vanaf het begin tot het eind. Het verhaal speelt zich af binnen een paar dagen, omdat er heel veel gebeurd in dat tijdsbestek heb je het idee dat die periode veel langer is.
Natuurlijk blijft de romantiek ook niet uit, een welkome afwisseling in het spannende verhaal.

Reacties op: Spannend van het begin tot het eind

103
Nergens veilig - Karen Rose
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker