Wát een fijne herfst feel good
Alhoewel ik het boek al even op de plank had staan, stelde ik het lezen ervan telkens uit. Waarom? Misschien gunde ik het mijzelf niet om gewoon even heerlijk uit te tunen en met het boek een paar uurtjes in bed door te brengen. Of lukte het de laatste weken niet om van het lezen te genieten. Hoe dan ook: wat ben ik blij dat ik er eindelijk aan ben begonnen.
Want met dit boek ben je binnen een paar (lees-) uurtjes helemaal in de stemming voor een cozy herfst.
Valerie Bowman blijkt een meester in beeldend schrijven: terwijl je leest, zie je het verhaal voor je ogen tot leven komen en draaien je zintuigen overuren.
Hoe cliché dit genre soms ook mag zijn, de Apple Spice B&B lijkt wel een vleugje magie te hebben.
Ik las het boek in één ruk uit, verslond de letters, rook de kaneel, voelde de liefde, proefde de appelciderdonuts en zag mezelf al door de tuin stuiteren na een kopstoot van geit Miss Guinevere.
Kortom: ren naar de winkel en koop dit boek, want dit is alles dat je nodig hebt om de herfst door te komen.