Familiegeheim

De boekenkast van Bianca De boekenkast van Bianca
30 mrt 2020

Familiediner - Linda van Rijn

Familiediner is alweer de vijfentwintigste thriller van Linda van Rijn. Gefeliciteerd met deze jubileumuitgave Linda!
Ik heb er van genoten.

In Familiediner maak je kennis met de familie Tichelaar. Ze vieren dit jaar eerste kerstdag in een luxe restaurant. Door alle corona maatregelen was het even spannend of dit door zou gaan maar gelukkig is de horeca in dit verhaal gewoon geopend.

Vader Wim en moeder Anneke hebben hun kinderen, partners en kleinkinderen uitgenodigd voor een kerstdiner en verzamelen met zijn allen bij het restaurant. Alleen komt niet iedereen opdagen. Er blijft één stoel aan tafel leeg. Roemer, de jongste zoon van Wim en Anneke is zonder reden afwezig. Iedereen begint zich dan ook zorgen te maken om Roemer.

Zes familieleden, die ieder zo hun eigen reden hebben om zich ongerust te maken over de afwezigheid van Roemer.
Zes verhalen die je stuk voor stuk aan het twijfelen brengen.

Want waar is Roemer? Wat is er gebeurd en welk familiegeheim komt als grand dessert op tafel?

Aan de hand van korte hoofdstukken lees je het verhaal vanuit het perspectief van een familielid. Ieder familielid met zo zijn eigen idee over de afwezigheid van Roemer.

De boeken van Linda lees ik altijd graag. Linda heeft een vlotte schrijfstijl en de verhalen zijn altijd spannend.
Familiediner leest ook erg vlot. Persoonlijk vond ik Familiediner niet heel erg spannend, zoals ik gewend ben van Linda haar eerdere thrillers. Het verhaal heeft wel iets mysterieus en daardoor bleef ik lezen, want ik was erg benieuwd waar het verhaal heen zou gaan.

Meer recensies van De boekenkast van Bianca