Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Loes den Hollander
Crime Compagnie
Tessa is een paar maanden weduwe als ze David ontmoet. Een knappe charmante man. Ze lijken het gezellig te hebben, maar schijn bedriegt. David blijkt heel opdringerig en doet dingen met Tessa, die ze helemaal niet wil. Ontsnappen aan deze man lijkt onmogelijk.
"De foto in de bijlage gaat online als je mijn mobiele nummer vanavond om 22:00 uur nog hebt geblokkeerd. De andere foto's volgen dan vanzelf. Tessa opent de bijlage. Dit kan niet waar zijn..."
Er wordt vanuit verschillende perspectieven geschreven. Hierdoor kom je achter geheimen die meerdere personen met zich meedragen.
Loes schrijft over een aangrijpend onderwerp, seksueel geweld. Dit kan als schokkend worden ervaren.
De vlotte schrijfstijl van Loes is ook in dit boek weer aanwezig. Wel viel het mij op dat de schrijfstijl wat grof/harder is dan ik van Loes gewend ben. Maar ik denk dat dit te maken heeft met het onderwerp, en er daarom juist voor gekozen is.
De hoofdstukken zijn kort, dat vind ik persoonlijk erg fijn lezen.
Enorm spannend vond ik het verhaal niet, maar door alle gebeurtenissen in het verhaal bleef ik wel geboeid lezen.
De cover vind ik goed gekozen. Het straalt iets mysterieus uit, mede door de juist gekozen kleuren.
Wisten jullie dat Loes de Gouden Vleermuis heeft gewonnen? Loes won de prijs voor haar gehele oeuvre dat met ' Je bent aan de beurt' 27 boeken telt.