Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Fijne feelgood

Misverstand ~ In de middle off nowhere (deel 1 van 3)

Dorothee haar leven loopt niet helemaal zoals ze zelf zou willen. Haar vriend vertrekt naar Amerika en zelf raakt ze haar baan kwijt. Tot dat Dorothee bericht krijgt van een notaris. Ze erft namelijk het huis van haar overleden opa.

Aan deze erfenis zitten wel een aantal voorwaarden.
Dorothee moet er namelijk 30 dagen wonen, zonder dat ze iets aan het huis veranderd of verwijderd, pas dan is het huis van haar

Dorothee trekt de stoute schoenen aan, want ze heeft niets te verliezen en vertrekt naar de Achterhoek. Aangekomen in het huis komt Dorothee erachter dat ze niet alleen is in het huis van haar opa. Er woont namelijk al iemand, en volgens de voorwaarden mag er niemand verwijderd worden. Hoe loopt dit af?

Ik vond dit een heerlijk feelgood verhaal. Het is erg vlot geschreven en de hoofdstukken zijn vrij kort, wat ik persoonlijk erg prettig lezen vind.
Ook al had ik snel door waar dit verhaal heen zou gaan, vond ik het een fijn, vermakelijk verhaal.
De personages zijn goed uitgewerkt. Tijdens het lezen ben ik meer over hun achtergrond te weten gekomen. Niet te veel of te uitgebreid, (dat vind ik snel langdradig worden) maar ook zeker niet te weinig.

Heb je zin in fijne feelgood uurtjes, verstand op nul en lekker lezen, dan raad ik je dit boek zeker aan!

Deel twee, 'Misverstand in de Urban Jungle' is ook al uit. Deel drie ' Een sky high misverstand' wordt verwacht!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van De boekenkast van Bianca

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?