Interessant, spannend en goed in elkaar gezet verhaal

Van Park Uitgevers hebben wij als verrassing een recensie-exemplaar gekregen van ‘De first gentleman’, geschreven door Bill Clinton en James Patterson. Super bedankt!

Onderzoeksjournalisten en tevens geliefden Brea Crooke en Garrett Wilson willen de waarheid achterhalen over een moord van bijna twintig jaar geleden. Volgens hen wijst alles op first gentleman Cole Wright als moordenaar. Een perfect onderwerp voor het derde boek van Garrett! De vrouw van Cole, Madeline (Maddy) Parson, is de president van de Verenigde Staten en heeft een herverkiezing in het vooruitzicht. Geen goede timing dus dat haar man wordt beschuldigd van moord. Is die beschuldiging wel terecht? Of wordt iedereen op een dwaalspoor gezet?

De proloog zorgt er meteen voor dat je geboeid bent en verder wil lezen; de eerste dag van de rechtszaak tegen Cole. Vervolgens ga je een aantal maanden terug in de tijd en dat begint met Brea en Garrett die een uitgeverij overhalen om een boek te mogen uitbrengen die bewijst dat de first gentleman een moordenaar is. En dan begint het verhaal echt. Allerlei gebeurtenissen in aanloop naar de uiteindelijke rechtszaak. Een interessant verhaal, spannende cliffhangers, en een goed in elkaar gezet plot. Geloof mij: af en toe zit je echt op het puntje van je stoel!

Het verhaal is geschreven vanuit het perspectief van Brea, maar wordt afgewisseld met hoofdstukken over andere personages. Een mega pluspunt zijn de kleine hoofdstukken! Dat zorgt ervoor dat je steeds denkt ‘Oké, nog een hoofdstuk dan’. En voor je het weet heb je het boek binnen twee dagen uit, ik vloog er echt doorheen! Lees dit boek als je zin hebt in een goede politieke thriller!

Meer recensies van deboekenwurmpjes